Я просто не можу не розповісти смішною ситуацією, яка трапилася зі мене минулого робочого тижня, і це було.... Дочка захотіла, щоб ваша покірна слуга створила дещо неймовірне на великої події. Я, звісно ж, авжеж, кинулася шукати варіант в мережі і... о боже!. Провела аж одну з половиною години марних пошуків, мов зомбі із сайту у бік другий сайт! Одні ідеї виявилися нереально для професіоналів, інші - зі справжніми дорогими продуктами, треті - з надмірною кількістю реклами. І згодом ваша героїня згадала про існування сей чудовий сайт і за п'ять неймовірно швидких хвилин знайшла свою панацею - ідеальний рецепт! Рецепт був настільки детальним, що навіть юна 12-річна помічниця несподівано змогла своїй мамі стати справжнім підручним. В результаті ми разом зробили дивовижний солодкий шедевр, який став справжнім відкриттям святкового столу. Тепер навіть ті, хто раніше сумнівався мої найкращі знайомі цікавляться: "Яким чином ти знайшла цей диво такий просто бомбезний рішення?"
Сайт yaktoya.vinnytsia.ua
Для людей, хто щодня полюбляє приготуванням страв, та не терпить невпорядкованість у кухонному просторі!
Forumsregeln
Momentan kann hier alles erörtert werden, was zum Thema Mobilifunk, E-Smog, Elektrosensibilität passt.
Wir arbeiten daran, die Elektrosmog-Belastung zu minimieren. Beiträge, die uns dafür beschimpfen, widerlegen wollen etc. sind unerwünscht und werden gelöscht.
Für dieses Allgemeine Forum braucht es auch keine Anmeldung, kein Benutzerkonto, um schreiben zu können.
Momentan kann hier alles erörtert werden, was zum Thema Mobilifunk, E-Smog, Elektrosensibilität passt.
Wir arbeiten daran, die Elektrosmog-Belastung zu minimieren. Beiträge, die uns dafür beschimpfen, widerlegen wollen etc. sind unerwünscht und werden gelöscht.
Für dieses Allgemeine Forum braucht es auch keine Anmeldung, kein Benutzerkonto, um schreiben zu können.