Для гурманів, хто зазвичай обожнює приготуванням страв, проте злиться через плутанину під час роботи в кулінарії!

Momentan kann hier alles erörtert werden, was zum Thema Mobilifunk, E-Smog, Elektrosensibilität passt.
Wir arbeiten daran, die Elektrosmog-Belastung zu minimieren. Beiträge, die uns dafür beschimpfen, widerlegen wollen etc. sind unerwünscht und werden gelöscht.
Für dieses Allgemeine Forum braucht es auch keine Anmeldung, kein Benutzerkonto, um schreiben zu können. - Nur für die anderen Foren und wenn man Dateianhänge hochladen möchte.
Forumsregeln
Momentan kann hier alles erörtert werden, was zum Thema Mobilifunk, E-Smog, Elektrosensibilität passt.
Wir arbeiten daran, die Elektrosmog-Belastung zu minimieren. Beiträge, die uns dafür beschimpfen, widerlegen wollen etc. sind unerwünscht und werden gelöscht.
Für dieses Allgemeine Forum braucht es auch keine Anmeldung, kein Benutzerkonto, um schreiben zu können.
Antworten
MarylSop

Для гурманів, хто зазвичай обожнює приготуванням страв, проте злиться через плутанину під час роботи в кулінарії!

Beitrag von MarylSop »

Хочу відкрити вам смішною ситуацією, яка виникла з мною минулого робочого тижня. Дочка вимовила бажання, аби як мама спекла один святкове з нагоди великої події. Я, звісно ж, звичайно, взялася гортати варіант у кулінарних блогах і... о боже!. Промучилася аж одну з половиною години свого життя, переходячи з ресурсу у бік другий сайт! Одні ідеї здавалися нереально складні, декілька - із дорогими інгредієнтами, решта - серед надмірною кількістю спонсорських посилань. Але потім раптово я пригадала про існування сей чудовий каталог та за п’ять хвилин знайшла свою панацею - ідеальний рецепт! Інструкція став так простим, що навіть навіть моя 12-літня помічниця здолала своїй мамі підказати. Як результат ми приготували чарівний торт, і він став головним успіхом свята. І ось вам результат навіть ті, хто раніше сумнівався мої вже заздрісні знайомі не дають мені проходу з питаннями: "В якому місці ви знайшла такий неймовірно класний рецепт?"
Сайт
Antworten